facebook twitter linkedin

Cariera

Oamenii sunt, de departe, cea mai valoroasa resursa a companiei noastre. Romair Consulting, in calitate de societate care vinde cunostinte, abilitati si experienta, intelege pe deplin veridicitatea acestei afirmatii.

Suntem mandri de talentul si expertiza angajatilor nostri, de entuziasmul si realizarile lor si de angajamentul acestora de a ne ajuta sa oferim servicii de calitate.

A lucra la Romair Consulting inseamna sa faci parte din comunitate, dintr-o echipa, si sa joci rolul tau in acea echipa: sa faci diferenta.

Noi promovam egalitatea sanselor pentru toti angajatii in privinta dezvoltarii abilitatilor si a ascensiunii profesionale..
Tu vii cu personalitatea, experienta si ideile tale. Nimeni nu are experienta pe care o ai tu. Tu poti face diferenta. Te invitam sa ni te alaturi pentru a fi cei mai buni in acest domeniu de activitate.

De aceea, noi facem tot posibilul pentru a-ti oferi un mediu stimulator si satisfacator de munca si formare continua.

Daca esti in cautarea unui job anume sau doar doresti sa afli mai multe informatii despre cum este sa lucrezi alaturi de noi si sa gasesti oportunitatile optime de angajare, te invitam sa vizitezi pagina cu oportunitatile din compania noastra.

Oportunitati

Obiectivul nostru este de a atrage personal calificat, cu experienta bogata, pentru a ne consolida pozitia de cel mai bun furnizor autohton de solutii tehnice si financiare in domeniul serviciilor de consultanta si consiliere in afaceri, proiectare & inginerie.

Pentru a ne atinge obiectivele oferim: