facebook twitter linkedin

Romair Consulting

Echipa Romair Consulting este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1997 pentru a oferi servicii de consultanta in afaceri si management, proiectare si inginerie.

Principalul obiectiv al Romair Consulting este satisfactia clientilor, astfel incat sa fie recunoscut drept cel mai bun furnizor autohton de solutii tehnice si financiare in domeniu.

Punctul forte al companiei noastre il reprezinta echipa de specialisti inalt calificati si capacitatea de a combina si angrena o gama variata de resurse profesionale in procesul conceperii, planificarii si supervizarii proiectelor implementate.

Romair Consulting lucreaza direct cu toti clientii, asigurand prin profesionalismul personalului o imbunatatire continua si un nivel ridicat in satisfacerea nevoilor clientilor, adaugand valoare maxima tuturor proiectelor.

Mesajul Presedintelui

Presedinte Gheorghe Boeru Timp de 15 ani, am respectat o strategie de dezvoltare bine determinata, cu o conceptie realista.

Avand o identitate aparte, am reusit sa construiesc o companie competitiva, cu oameni puternici, devotati si motivati.

Romair Consulting este lider de piata in construirea si implementarea proiectelor finantate de Uniunea Europeana, avand ca obiectiv continuarea politicii de instruire si promovarea celor mai buni manageri in domeniu.

Diferenta dintre noi si companiile multinationale tine mai mult de structura, si nu de concept.

Pentru Romania, dorim sa construim proiecte cu care sa ramanem in istorie si sa demonstram ca tara noastra isi are locul bine stabilit in cadrul statelor membre ale Uniunii Europene.

Suntem o companie de familie si imi doresc ca Romair Consulting sa urmeze permanent abordarea unei familii puternice.
Gheorghe BOERU
Presedinte