facebook twitter linkedin

Programul de internship Romair Consulting

Programul de internship Romair Consulting a fost creat de domnul Gheorghe Boeru, presedintele companiei Romair Consulting, pentru a asigura studentilor din anul terminal si tinerilor licentiati ai Facultatilor de Hidrotehnica si de Constructii si Instalatii o baza solida de dezvoltare a carierei profesionale.

Programul are ca obiectiv principal recrutarea si formarea de specialisti in domeniul proiectarii retelelor edilitare si constructiilor hidrotehnice. Programul este astfel conceput incat sa ofere stagiarilor o perspectiva corecta asupra carierei de inginer proiectant si competentele de baza necesare dezvoltarii acestei profesii.

Programul de internship Romair Consulting ofera sansa de a participa la realizarea unora dintre cele mai mari si complexe proiecte la nivel national conform standardelor Uniunii Europene. Conditiile de lucru sunt similare cu cele intalnite in firmele europene de profil.

Program de internship Romair Consulting a debutat in 2015 cu 18 tineri absolventi ai Facultatilor de Hidrotehnica din Iasi si Bucuresti, in prezent 22 de tineri absolventi beneficiind de avantajele acestui program.

Durata:

Locatie:

Logistica: