facebook twitter linkedin

Management

Gheorghe Boeru

Gheorghe BOERU

Presedinte

Gheorghe Boeru este Presedintele companiei si, totodata, fondatorul acesteia.

Avand o vasta experienta in implementarea proiectelor de investitii finantate de institutii financiare internationale si din surse nationale si aproape 20 de ani in cadrul companiei, Gheorghe Boeru este responsabil de elaborarea si implementarea strategiei la nivel de companie.
Bogdan Boeru

Bogdan BOERU

Director Executiv

Bogdan Boeru este Directorul Executiv al companiei, fiind responsabil de gestionarea activitatii curente a companiei.

Licentiat in studii economice, Bogdan Boeru are o experienta de peste 10 ani in calitate de Manager de proiect si Consultant financiar pentru proiecte de investitii din sectorul public si privat. In ultimii 5 ani, Bogdan Boeru a fost implicat activ in managementul companiei.
Alina Alexandru

Alina ALEXANDRU

Director Departament Consultanta in Management

Cu o experienta profesionala de peste 16 ani in proiecte cu surse de finantare diverse adresate mediului privat si cel public, Alina Alexandru a coordonat numeroase proiecte si echipe multidisciplinare de experti. De asemenea, are experienta in transferul de expertiza si activitati de tutoriat in proiecte derulate cu mediul universitar din tara si din Europa. Este directorul Departamentului de consultanta in management in cadrul caruia se identifica solutiile adecvate de finantare si ofera asistenta clientilor pentru buna implementare a proiectelor aprobate la finantare.
Mircea Dedu

Mircea DEDU

Director Departament Tehnic

Mircea Dedu este directorul Departamentului Tehnic, asigurand managementul direct al echipelor de proiectare si supervizare.

Cu o experienta profesionala de peste 22 de ani in proiectare si inginerie, Mircea Dedu s-a implicat in dezvoltarea de proiecte de investitii din diverse domenii, precum infrastructura edilitara, rutiera, sociala, turistica, de mediu si in proiecte din domeniul sanatatii.

Ionela Adam

Ionela ADAM

Director Departament Geodezie & GIS si Geotehnica & Fundatii

Ionela Adam conduce Departamentul de Geodezie & GIS si Geotehnica & Fundatii din cadrul companiei in care lucreaza 35 persoane, implicandu-se activ si in calitate de Manager de proiect in implementarea proiectelor de anvergura ale companiei.

De profesie inginer in geodezie si cu o experienta profesionala generala de peste 12 ani, a coordonat echipe interdisciplinare de experti in proiecte cu profil geodezie - topografie -batimetrie, cadastru, fotogrametrie-LiDAR, de prelucrare a datelor si realizare a suportului proiectarii pe partea de geodezie si geotehnica.