facebook twitter linkedin

Servicii

Profesionalismul, experienta si buna reputatie reprezinta cartea noastra de vizita pe care o oferim partenerilor de afaceri actuali si viitori.

Experienta noastra este pusa la dispozitia clientilor actuali si potentiali prin intermediul unei game de servicii care acopera intreaga durata de viata a proiectului.

Pe baza experientei si a cunostintelor acumulate in timp, specialistii Romair Consulting construiesc proiecte axate pe un concept fezabil, pornind de la nevoile clientilor si ale societatii, in ansamblu, fara a se abate de la normele de protectie ale mediului inconjurator, acoperind toate stadiile de viata ale unui proiect, de la idee la implementarea acesteia.

Studiile ce poarta semnatura companiei noastre includ un plan detaliat de implementare, definind totodata, rolul si responsabilitatile fiecarei parti implicate, elemente ce confera sustenabilitate proiectului in vederea transformarii cu succes in realitate si obtinerii unei eficiente maxime.


Romair Consulting isi ofera serviciile in domenii de activitate variate in vederea solutionarii problemelor actuale si viitoare ale clientilor. Personalul companiei acopera o gama larga de discipline din domeniul tehnic, economic si juridic.

Romair Consulting elaboreaza proiecte pentru un numar semnificativ de sectoare cheie, fiind in continuare, deschisa catre noi domenii in care sa demonstreze capabilitatea.