(25 Iulie 2016)

Echipamente performante pentru studii topografice-geodezice si cadastrale

In cadrul departamentului de Geodezie-GIS s-au achizitionat 7 echipamente ale producatorului cu reputatie Trimble, echipamente ce eficientizeaza activitatile de studii topografice-geodezice si cadastrale ale companiei. Astfel departamentul de Geodezie-GIS al companiei a ajuns la un numar de 15 echipamente GNSS. Instruirea activitatilor de culegere date din teren si procesarea acestora a avut loc chiar in amplasamentul proiectelor in curs, cu personal calificat din partea producatorului.

Echipamentele se folosesc in determinari de pozitie precisa pentru toate tipurile de masuratori terestre. Prelucrarea masuratorilor poate fi obtinuta in timp real sau la post-procesare. Mai exact, echipamentele sunt utilizate la efectuarea determinarilor precise a modelului digital al terenului (planimetric si altimetric), precum si pentru orice tip de lucrare efectuata in santier sau la amplasamentul lucrarilor. Echipamentele achizitionate aduc productivitate si calitate in proiectele Romair Consulting, respectiv un ritm sustinut de realizare a acestora, fie ca vorbim de studii preliminare, studii complexe la faze de Studiu de Fezabilitate, Proiect Tehnic si Detalii de Executie, fie ca vorbim despre trasari in proiecte de constructii civile, industriale, hidrotehnice etc sau lucrari de cadastru general.

Echipa Romair Consulting pe domeniul Geodezie-GIS s-a extins, ajungand la un numar de 40 specialisti in domeniu, peste 95% avand studiile de profil Geodezie-Cadastru absolvite.

zosi - accesorii dama, bijuterii Bratari barbati, bratari bile