(13 Mai 2016)

ROMAIR Consulting a participat la receptia la terminarea lucrarilor pentru Statia de Transfer deseuri Busteni

Busteni, 13 mai 2016: ROMAIR Consulting, companie 100% romaneasca, infiintata de domnul Gheorghe Boeru, a participat la receptia la terminarea lucrarilor realizate pentru Obiectivul Statie de transfer Busteni, inclus in proiectul “Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Prahova”.

ROMAIR Consulting a avut calitatea de Consultant, pregatind Master Planul pentru Sistemul de management integrat al deseurilor in Judetul Prahova si Aplicatia de Finantare pentru fonduri din POS Mediu (2007 – 2013) finalizata prin semnarea contractului de finantare intre Consiliul Judetean Prahova si Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, cu o valoare totala de 203.238.610,37 lei.

De asemenea, ROMAIR Consulting a avut calitatea de Proiectant, elaborand Proiectul tehnic si Documentatia de Atribuire si a asigurat inclusiv serviciile de asistenta tehnica din partea Proiectantului pe perioada de executie a lucrarilor. Eforturile depuse de echipa de ingineri a companiei au fost duse la bun sfarsit pentru aceasta investitie receptionata. Astfel, ne bucuram sa oferim Beneficiarului si populatiei din zona de nord a judetului Prahova o noua solutie care sa asigure implementarea unui sistem de management integrat al deseurilor judetene modern, la standarde europene si care sa conduca la implementarea tintelor asumate de Romania in acest domeniu.