(15 Iulie 2016)

ROMAIR CONSULTING ORGANIZEAZA SEMINARUL DE PREZENTARE A INVESTITIILOR PROPUSE PENTRU SISTEMULDE ALIMENTARE CU APA DIN REGIUNEA TURDA - CAMPIA TURZII

Joi, 14 iulie 2016:  ROMAIR Consulting, cu sprijinul Companiei de Apa Aries S.A. a organizat seminarul „Prezentarea investitiilor propuse prin Aplicatia de finantare si a documentatiilor de atribuire in cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din regiunea Turda - Campia Turzii, in perioada 2014-2020”.

Investitiile propuse se refera la extinderea si reabilitarea sistemului de alimentare cu apa in regiunea Turda - Campia Turzii, pentru un numar de 27 localitati din 13 UAT-uri care fac parte din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa Vaii Ariesului.

Scopul principal al seminarului a fost prezentarea investitiei, a pasilor parcursi si a problemelor intampinate, a situatiei actuale din punct de vedere tehnic si economic si a planului de actiune cu termene explicite pentru urmatoare perioada.

Participantii din cadrul seminarului au fost reprezentanti ai beneficiarului  (Compania de Apa ARIES S.A.), ai autoritatilor si consiliilor locale din regiunea Turda-Campia Turzii, ai JASPERS, ai organismului Comisiei Europene ce ofera asistenta tehnica pentru sprijinirea proiectelor regionale si ai ROMAIR Consulting, Consultantul ce ofera serviciile de asistenta tehnica pentru intocmirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire.