(01 Noiembrie 2016)

ROMAIR CONSULTING SUSTINE SEDINTA DE DEZBATERE PUBLICA DE LA COSTINESTI

In data de 31 octombrie 2016, a avut loc ultima sedinta de dezbatere publica a Raportului privind Impactul asupra Mediului ce integreaza concluziile Studiului de Evaluare Adecvata in cadrul proiectului “Reducerea eroziunii costiere Faza II (2014-2020)”, etapa Studiului de fezabilitate propus pentru zonele: Stavilare (Periboina, Edighiol), Mamaia, Tomis (Cazino), Agigea, Eforie, Costinesti, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia-Venus-Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai.

Sedinta de dezbatere publica a avut loc in Costinesti, fiind ultima intalnire dintr-o serie de cinci astfel de sedinte. In cadrul sedintei au participat reprezentanti ai autoritatii si comunitatii locale din Costinesti, ai Beneficiarului si Consultantului, precum si reprezentanti ai A.N.P.M. Constanta. Sedinta de dezbatere publica fost organizata de Administratia Bazinala de Apa “Dobrogea-Litoral”, prin ROMAIR Consulting si Societatea de Cercetare a Biodiversitatii si Ingineria Mediului AON.

Sedinta s-a incheiat cu recomandarea privind eliberarea acordului de mediu.

ROMAIR Consulting, in calitate de Consultant, asigura serviciile de asistenta tehnica pentru pregatirea proiectului depus pe Axa Prioritara 5 a Programului Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020, prin pregatirea Aplicatiei de finantare (Studiu de Fezabilitate cu studii suport in vederea identificarii solutiilor tehnice) si a documentatiilor de atribuire a contractelor de lucrari.