(28 Octombrie 2016)

ROMAIR CONSULTING SUSTINE SEDINTA DE DEZBATERE PUBLICA DE LA SACELE, JUD. CONSTANTA

In data de 28 octombrie 2016, a avut loc sedinta de dezbatere publica a Raportului privind Impactul asupra Mediului ce integreaza concluziile Studiului de Evaluare Adecvata in cadrul proiectului “Reducerea eroziunii costiere Faza II (2014-2020)”, etapa Studiului de fezabilitate propus pentru zonele: Stavilare (Periboina, Edighiol), Mamaia, Tomis (Cazino), Agigea, Eforie, Costinesti, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia-Venus-Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai.

Sedinta de dezbatere publica a avut loc in Sacele, jud. Constanta. In cadrul sedintei de dezbatere publica au participat reprezentanti ai autoritatii si comunitatii locale din Sacele, ai Beneficiarului si Consultantului, precum si reprezentanti ai A.N.P.M. Constanta.

Sedinta s-a incheiat cu recomandarea privind eliberarea acordului de mediu.

ROMAIR Consulting, in calitate de Consultant, asigura serviciile de asistenta tehnica pentru pregatirea proiectului depus pe Axa Prioritara 5 a Programului Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020, prin pregatirea Aplicatiei de finantare (Studiu de Fezabilitate cu studii suport in vederea identificarii solutiilor tehnice) si a documentatiilor de atribuire a contractelor de lucrari.

zosi - accesorii dama, bijuterii Bratari barbati, bratari bile